JJA

subota, 21.11.2009.

Dizajn

Update: molim vas da procitate ovaj tekst (ukoliko netko ima volje napraviti ili postoji croatix banner molim vas za tekst istog) i pomognete ukoliko mozete.
Pomozimo Patriku da progleda.

Jos jedan brzinski sa slickama. Ja leteca. I jos si nadjem posla. Uzela nocne ormarice, lijepe bijele i od njih sagradili kucicu za mace, unutra mekani plisani jastuk sivan po mjeri. A nama umjesto stolica konzole na zid od punog drveta. I to sve izmedju rodjendana, tuluma i inog. Ugurala nekako.

Novi nastavak interijerskih inspiracija. Kako bih voljela vidjeti svoju garderobu, koju nemam, malo koji stan ima taj luksuz. Sve uredno sortirano, poslozeno.





Cijeli prostor dobiva novi dimenziju zbog crvenih lampica.



Volim kreativnost. Stare ljestve obojane i iskoristene kao police.



Primjer kako i u najmanjem stanu pa i garsonjeri mozemo urediti intiman kutic (ovo je primjer iz garsonjere).



Bakine vitrine jos ako su bijele, imam jednu, jako jako slaba na njih.cerek Mozete ih jeftino kupiti na buvljacima i preurediti za male novce u vase unikate.



Za ovakvim stolom bih voljela raditi navecer. Sa bloga je zene koja je iz Engleske preselila u Australiju i tamo dozivjela financijski slom i doslovce uselila u napustenu staru kucu na obali i opremila ju cijelu od stvari ostavljenih uz cestu. Uostalom pogledajte:

http://abeachcottage.typepad.com/

Ili Benitina terasa (blog koji sam vec spominjala kao inspiraciju) i kraljicu DIY-a. Pola svega u kuci je sama svojim rukama slozila:

http://chezlarsson.typepad.com/



Mali balkoni ne podnose tamne boje koje ih umanjuju, ali vedre boje i vedre tepihe ako se nema za nove podne obloge, super!



Vrtne/balkonske garniture ne moraju biti dosadna jeftina plastika ili mainstream tamno drvo.



Nije sad bitno da vam se moja dekoracija svidi, nego da mozda potakne vasu mastu i vase male projekte. Da podsjetim nikako ne izloziti odjednom SVE sto posjedujete, mala je granica ukusa i kica. Nego rotirate i prostor vam nikad ne dosadi. Ne mora kostati puno. Zadnji ulov mi je bio u jednom siki miki ducanu tipa Martha Stewart (koju obozavam i citam upravo drugu u nizu njenih knjiga), gdje su radi zatvaranja snizili sve do 90%!!! Ne sve artikle, ali neke da. Kupila sam male bijele drvene jabucice koje cu obojati u crveno i izloziti u bijeloj zdjeli, kupila sam predivne metalne kruske (yey! nece ih mace moci razbiti), kupila divnu mahovinu (ona jeftina se trusi previse) za slaganje mojih aranzmancica. Da nisam nasla tako povoljno ne bih kupila. Gledam racun jer je pisala i stara cijena, platila punu vrecicu stvari 35 eura a prvotna cijena bi bila preko 300 eura.
Dodjem doma, operem sve u dezinficirajucem sredstvu i mlakoj vodi, isperem, ispoliram, umotam u papir i ceka moju inspiraciju. Kad naidjem na netu na nesto zgodno, prodjem mislima koliko toga imam doma i jel mogu rekonstruirati.

Mijenjam barem sezonski.

I slike na zidu mijenjam barem jednom godisnje.



Posebno me oduseve zgodna mjesta sa puno dnevnog svjetla za citanje/ljeskarenje.



Moze i ovako nesto cerek



Ovo stoji u mom uredu, da podsjeti kolege da zelimo lijepu atmosferu.sretan





Stranica koja me nedavno profesionalno i brzo usluzila je:

Car-Möbel, imaju zanimljiv, vrlo kvalitetan, a priustljiv namjestaj.





I za kraj spavaca je dobila novu sliku, stara ide prvo na skladistenje, do nove inspiracije. Slika je od bijelog kamena.


Isprika svima kojima ne dolazim u posjetu, na netu me privatno ima nekih pola sata tjedno. Svima ovim putem veliki pozdrav. Zeljela bih objaviti koji kozmeticki ili putopisni post, mozda oko blagdana ulovim vise vremena.

- 20:23 - Komentari (19) - Isprintaj - #